Hoppa till innehåll

BÄSTA IPTV TJÄNSTEN

Bäst i test med testvinnare av billigaste, mest prisvärda, samt den bästa olagliga IPTV-tjnsten 2024

01.

Bästa Sverige-IPTV

Sverige IPTV: Detta är troligtvis Sveriges och hela nordens största aktör när det kommer till olagliga IPTV-tjänster. Dem har funnits på nätet sedan 2015, och har blivit lite utav en ledstjärna på himlen.

Vi tecker att dem är helt klart bästa iptv-återförsäljaren 2024, då dem har gjort det både enkelt och säkert att köpa IPTV-tjänster. Dem har också väldigt bra guider i hur man kommer igång, men också en väldigt bra support som kan hjälpa er med frågor om det skulle uppstå några.

Besök Sverige IPTV här

IPTV KING: Sveriges äldsta IPTV-distributör som funnits med sedan denna branschen kom till. Väldigt bra priser, och enormt mycket guider och annat bra läsvärt på sidan som du kan läsa om.

Vi ser dem som också en testvinnare av våran IPTV-jämförelse, men ger dem en andra plats då vi tycker ändå att ettan i testet har gjort det lite bättre. I Övrigt är mycket lika, båda tjänsterna har snabb & laggfria sädningar, och alla viktiga sport, film, serie  & barnprogram kanaler.

Besök IPTV KING här

IPTVIS 247: För dig som vill köpa från en internationell IPTV-handlare, så skulle vi ha vänt oss till dem. Här har du en återförsäljare som har en hemsida på många olika språk, men också bäst tv-kanalslistor.

Något vi också har noterat är att dem delar med sig av mycket nyheter som sker inom branschen, vilket gör att du kan hålla dig uppdaterad på razzior som kan påverka när iptv-nätverken ligger nere så du inte kan kolla på live sändningar.

Besök IPTVIS 247 här

Så har vi fått fram våra testvinnare: I Vårat bäst i test av IPTV-tjänster och återförsäljare har vi granskat och jämfört ett stort antal både svenska, men också utländska återförsäljare och tjänster. Vi har tagit fram 3 stycken testvinnare som vi tycker sticker ut, men även tjänster så som TVIP24, IPTV VIKING, och IPTVBOX ska nämnas. Alla dessa tre tjänster är också väldigt bra alternativ för dig som vill köpa ett bra och stabilt IPTV-abonnemang.

Vi har dels granskat och jämfört tjänsterna själva, där vi bland annat kollat igenom vilka tv-kanaler som ingår. Men vi har också testat om dem stödjer VPN-tjänster, och om dem laggar mycket. Andra viktiga faktorer är också hur du kan betala för IPTV, då detta är viktigt att också tänka på. Utöver våra egna test, har vi varit inne på andra bäst i test sajter och läst på lite om deras jämförelser. Vi har då besökt Anes.se, BastTest.se och 5stars.se som alla tre sajter är hemsidor som jämför olika produkter och tjänster.

Sedan har vi sammanvägt både våra egna slutsatser, och kombinerat det ihop med andras testresultat. När detta är gjort hjar vi sedan gett samliga tjänster ett helhetsbetyg, med våart omdömme om tjänsten. Resultatet av detta är det bäst i test som du har på denna sidan.