Hoppa till innehåll

BÄSTA VPN FÖR IPTV

VPN är en teknik som används på nätet för att dölja din identitet & din aktivitet på internet!

01.

NordVPN - Bäst i test vinnare

NordVPN är utan tvekan marknadens största aktör när det kommer till VPN-tjänster. När det kommer till denna typ utav verksamheter så har storlek stor betydelse, och NordVPN har också överlägset flest antal VPN-servers. Det gör att du får en snabb, stabil & säker anslutning.

Bland IPTV användare har NordVPN varit det självklara valet länge, och dem har med sin enorma storlek också kunnat pressa priserna ner till nivåer som inga andra likvärdiga tjänster har lyckats med. Väldigt bra och smidig app du kan ladda ner, eller program till dator & smart-tv.

Läs mera om NordVPN

ExpressVPN är också det en utav det äldsta rävarna på marknaden, och också ett populärt alternativ. Vi älskar ExpressVPN, men vi tycker ändå att NordVPN är både snabbare, har fler servers och framför allt billigare, med tanke på allt du får hos dem.

Men även denna VPN-tjänst erbjuder enkla lösningar i form av appar och annan programvara som är lätt att installera. När du har gjort det och köpt dig ett abonnemang, så kan du sedan bara slå på din VPN-tunnel och du är nu skyddad.

Läs mera om ExpressVPN